Foodbar - Restaurant La Tierra

De culinaire hotspot van de Kempen

Op zoek naar een heerlijke plek waar smaak, versheid en variatie centraal staan? Bij La Tierra ben je aan het juiste adres. 

Ons restaurant staat bekend om zijn uitgebreide tapasmenu, maar daarnaast serveren we ook andere verrukkelijke gerechten. Of je nu kiest voor een ontspannen lunch of een heerlijke tapasplank, bij La Tierra vind je altijd iets wat je smaakpapillen zal verrassen.

Op vrijdag- en zaterdagavond kun je bij ons terecht voor een uitgebreid diner.

Reserveer vooraf om zeker te zijn van een plekje en ervaar waarom La Tierra hét tapasrestaurant is waar smaken centraal staan!

Tapas restaurant verse cocktails mocktails
Tapas restaurant verse en gezonde maaltijden

Tapas vormen het hart van onze menukaart

 Laat je verrassen door onze wereldse tapasgerechten, perfect om te delen met familie en vrienden. Een culinaire reis, met diverse smaken en texturen die elkaar prachtig aanvullen. Bereid met de grootste zorg door onze chef Nicky Cuppens.

Naast tapas bieden we een gevarieerde kaart met andere heerlijke gerechten. Voor wie zin heeft in een stevige maaltijd, zijn onze sappige burgers of Mexicaanse taco’s een aanrader. Liever iets Italiaans? Probeer dan onze verse pasta’s. Elk gerecht wordt met zorg en passie bereid, zodat je altijd kunt rekenen op topkwaliteit.

En vergeet zeker de desserts niet. Voor de chocoladeliefhebbers is er de Chocolate Dream, een onweerstaanbare traktatie met rijke chocoladesmaken. Of ga voor iets fruitigs en verrassends met de Appeltaco. En natuurlijk is er onze legendarische La Tierra Dame Blanche, een klassieker met een luxueuze twist.

Ontdek hieronder onze menukaart